dijous, 14 de febrer del 2013

Bustos deixa l'alcaldia de Sabadell

Diari Ara - SARA GONZÁLEZ
El dirigent socialista imputat pel cas Mercuri dimitirà per evitar la moció de censura

Bustos i el seu equip de govern el dia que va apartar-se temporalment de l'alcaldia / ACN
Manuel Bustos dimitirà com a alcalde de Sabadell davant la impossibilitat de governar, segons ha pogut saber l'ARA. Ho farà una setmana després d'haver recuperat la vara d'alcalde després d'apartar-se temporalment del càrrec arran de la seva imputació pel cas Mercuri i davant el temor que l'oposició presenti una moció de censura.
Els cinc grups de l'oposició, que sumen majoria a l'Ajuntament, són partidaris de tirar endavant la moció contra el PSC. ICV, EUiA i l'Entesa per Sabadell hi aposten clarament. CiU i PP són conscients de la complexitat de l'acord per les divergències ideològiques, però fa dies que admeten que estan oberts a parlar-ne.
Bustos anunciarà segurament aquest dijous que renuncia al càrrec. De fet, ha convocat els mitjans per a aquest migdia. El que no és clar és si continuarà com a regidor o si deixarà l'acta. La justícia continua investigant la presumpta trama de corrupció en la qual s'acusa Bustos d'haver participat en el cobrament de comissions sobre les concessions d'obres i serveis des de l'Ajuntament de Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada