Fins a quin punt els aliments s'han transformat en productes per saciar l'afany d'algunes empreses i com això está
destruïnt el treball dels agricultors de proximitat i cultiu ecològic,está generant un terravestall en alguns menjadors de col·lectivitats i de retruc, com potser afectarà en un futur a la qualitat de vida dels nostres fills. De l'experiència viscuda per una cuinera, descobriu que es possible un concepte de menjador sostenible tant ecòlogicament com econòmicament i com es pot a dur a terme un projecte així d'esquenes a empreses que venen productes i no pas aliments.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Primer les vies i les estacions, després els habitatges
El 9 NOU - 17 d'octubre de 2025 Xavier Ludevid i Massana President de l’Agrupació d’Arquitectes al Servei de l’Administració Pública de...
-
El 12 de juny d'enguany farà 49 anys d'aquesta espectacular taca lluminosa que va aparèixer al cel de Castellar i que es va poder ve...
-
Agustí Bernaus "A Vilafant fant una font, però la fan tan lentament que, mentre fan el tros que fan, el tros que han fet ja es va ...
-
pots anar també: http://macaricaganer.blogspot.com INVOCACIÓ Magis bonum est cagare quam bibere et manducare Millor cosa es lo cogà q...
Felicidades por el blog !
ResponEliminaYo escribo para este blog sobre eficiencia energetica en Canarias, ya sabes, equipos de medidas de ahorro energético, analizadores de medidas eléctricos, auditorias energéticas.
Creo que todos tenemos que trabajar para proteger el medio ambiente, y el sectro de la agricultura es uno importante.
Saludos
Miguel
http://www.eficienciaenergeticacanarias.blogspot.com.es/
Gracias por el comentario i por facilitar la direccion de un bloc muy interesante. Con tu permiso lo añado en la lista de blocs sobre energia.
Elimina