diumenge, 17 de febrer de 2013

El plat o la vida

Fins a quin punt els aliments s'han transformat en productes per saciar l'afany d'algunes empreses i com això está destruïnt el treball dels agricultors de proximitat i cultiu ecològic,está generant un terravestall en alguns menjadors de col·lectivitats i de retruc, com potser afectarà en un futur a la qualitat de vida dels nostres fills. De l'experiència viscuda per una cuinera, descobriu que es possible un concepte de menjador sostenible tant ecòlogicament com econòmicament i com es pot a dur a terme un projecte així d'esquenes a empreses que venen productes i no pas aliments.

2 comentaris:

  1. Felicidades por el blog !
    Yo escribo para este blog sobre eficiencia energetica en Canarias, ya sabes, equipos de medidas de ahorro energético, analizadores de medidas eléctricos, auditorias energéticas.
    Creo que todos tenemos que trabajar para proteger el medio ambiente, y el sectro de la agricultura es uno importante.
    Saludos
    Miguel

    http://www.eficienciaenergeticacanarias.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por el comentario i por facilitar la direccion de un bloc muy interesante. Con tu permiso lo añado en la lista de blocs sobre energia.


      Elimina