divendres, 27 de maig del 2011

Comunicat de l'acamapada de BCN

Comunicat de l'acamapada de BCN per la dimissió de Felip Puig!! Feu difussió!!

No es pot desallotjar un poble indignat! Puig Dimissió!

Avui a les 7h del matí els Mossos d'esquadra han encerclat l'acampada que hi ha a Plaça Catalunya, en una vulneració de drets flagarant. Sense previ avís, i amb la ridícula excusa de la neteja, han procedit a destrossar tots els materials creats durant 12 dies d'ocupació de la plaça Catalunya, la plaça de la dignitat.

La solidaritat amb les 400 persones que dormien al bell mig de la plaça ha començat a ocupar els límits d'aquesta amb una sentada pacífica. La solidaritat de milers de barcelonins i barcelonines que han vingut cap a la plaça és la que ha impedit que desallotgessin totalment a hores d'ara el campament. La resposta de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Guàrdia Urbana ha estat totalment desproporcionada, ferint a qui estava assegut o a qui demostrava pacíficament la seva indignació envers el desallotjament, a hores d'ara amb la constància de més de 40 ferits. Ens remetem a les imatges de la violència policial que corren per la xarxa internet per constatar que les persones solidàries estaven assegudes a terra tranquil·lament i que agents policials han carregat contra elles amb porres i també amb pilotes de goma. Sense la placa identificatòria -obligatòria segons la llei vigent-, amb la cara tapada per evitar un reconeixement fotogràfic i actuant amb total impunitat contra la gent que està posant sobre la taula una veu que fa anys restava silenciada. Una veu que ara parla clar i que té el suport social, amb els barris en peu de lluita, amb uns pobles que també estant acampant a les seves ciutats o pobles cridant que estan indignades! I que ja s'ha acabat el patir-ho soles, ho farem juntes per construir una alternativa al sistema.

La lluita de les indignades i indignats no s'atura amb la repressió d'avui, sinó que continua. És per això que us convoquem avui divendres a les 19h a la plaça per manifestar la nostra indignació, avui també contra la repressió policial. Estem a la plaça ara, no ens mouran, continuarem. Seguim i seguirem. I que l'espurna s'encengui a tots els pobles!

I per tot això exigim la dimissió de Felip Puig, com a màxim responsable polític de l'operació d'aquest matí contra l'acampada.

Si dèiem que no hi ha democràcia, aquesta és la prova definitiva. Les retallades socials, l'atur i el malestar general no es resolen a cops de porra.

FELIP PUIG DIMISSIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada