divendres, 21 de febrer del 2014

Presentació Eticom – Som Connexio a Castellar del Vallès



Eticom – Som Connexio a Castellar del Vallès
La Cooperativa de consum Eticom – Som Connexio està presentant el projecte arreu de Catalunya i el proper dissabte dia 22 de febrer vindrà al Cal Gorina.
Eticom – Som Connexió és una cooperativa de consum sense afany de lucre que vol cobrir les necessitats de servei de telefonia (mòvil i fixa) i connexió internet  i, a l’hora, aglutinar persones que no volen dependre de grans multinacionals per tenir accés a aquests serveis.
Si vols saber com funciona i per què és necessari un projecte així, vine a Cal Gorina el dissabte 22 de febrer a les 11:30h.
_____________________________________________
  • Per què ens cal aquest projecte?: hem de ser conscients que les telecomunicacions juguen un paper clau a l’hora d’exercir alguns dels nostres drets fonamentals com ara el dret a la informació, el dret a aprendre i desenvolupar-nos i el dret a participar i a organitzar-nos col·lectivament.
  • És la primera proposta d’aquest tipus a l’estat espanyol, i volem evidenciar que les persones organitzades de forma col·lectiva, podem canviar el sector de les telecomunicacions. Volem obrir una escletxa perquè les persones puguin utilitzar els serveis de telecomunicacions d’una manera més justa, més democràtica, més solidària i més sostenible. Cada cop som més persones que no estem disposades a contribuir al repartiment injust de la riquesa i, en el sector de la telefonia i la connexió internet, no teníem cap alternativa.
  • En aquest sentit, ens adrecem especialment a les persones que tenen inquietud per transformar el món, persones interessades en practicar el consum responsable, persones que saben que amb cada transacció econòmica, amb cada decisió de compra, estan contribuint a crear el món que desitgen.
  • Volem que cada sòcia de la cooperativa se senti protagonista de la transformació social que promou formant part d’aquest projecte. Ha de ser un espai que permeti desenvolupar l’empoderament de les persones en el sector de les telecomunicacions des de l’acció-reflexió participativa i comunitària.
Més informació:
http://www.eticom.coop - http://www.somconnexio.org

facebook: https://www.facebook.com/somconnexio?fref=ts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada